Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 26, 2014 in LG | 0 comentarii

la860v_3 Comanda online

LG 42LA860V

Pozitionat imediat sub modelele high-end lansate de LG, LG 42LA860V este un televizor cu o diagonala de 107 cm, Smart TV, asistat de un nou procesor dual-core si controlat de la distanta prin intermediul telecomenzii Magic. Acesta vine echipat, de asemenea, cu tehnologia 3D pasiva promovata de LG, Cinema 3D.

Poate concura, insa, LG 42LA860V cu mult mai popularele televizoare Samsung din seria 8? A reusit LG sa combine caracteristica Smart TV cu o calitate superioara a imaginii, indiferent ca este vorba despre continut 2D sau 3D? LG LA8600, cunoscuta pe batranul continent sub numele de LA860V, este disponibila in diverse versiuni (42LA860V, 47LA860V, 55LA860V, 60LA860V sau 70LA860V).

Design

LG 42LA860V este un televizor remarcabil, care iese in evidenta cu ajutorul unor linii de design impresionante. Atunci cand este oprit, aproape ca nici nu sesizam rama subtire care il inconjoara.

Fie ca sunteti sau nu un adept al conceptului de TV fara rama, nu puteti nega faptul ca LG 42LA860V arata foarte bine. Si, dupa ce a eliminat cativa centimetri din cadrul dispozitivului, putem spune ca modelul recenzat pare mult mai mic fata de un televizor de 42″ lansat cu cativa ani in urma.

Cumpara LG 42LA860V la un pret foarte bun

Functionalitate

Noua telecomanda Magic va permite sa controlati televizorul ca un Nintendo Wii sau prin utilizarea de gesturi. In plus de asta, LG a apelat si la implementarea unui microfon pentru control voce si o rotita de derulare. Fabricata dintr-un plastic lucios, negru si argintiu, aceasta pare a fi destul de robusta, insa arata si se simte destul de ieftin.

Telecomanda dispune de foarte putine butoane, insa LG a apelat la acest mic truc pentru a simplifica lucrurile si a transforma telecomanda intr-un instrument util in acelasi timp.

Ecranul Smart TV poate fi parcurs destul de usor cu ajutorul acestuia, prin simpla derulare a listelor de optiuni, canale TV, s.a.m.d. In alta ordine de idei, resimtim din plin lipsa unui buton-sursa pentru a comuta rapid intre porturile HDMI.

Cat consuma LG 42LA860V

Potrivit specificatiilor, consumul de energie masurat a ajuns undeva pe la 53 W in medie, cu amendamentul conform caruia, in cadrul filmelor 3D, LG 42LA860V va avea de nevoie de mai multa energie, totusi in cantitati sensibil mai mici fata de cele inregistrate pe modelele Samsung (tehnologie 3D activa).

Imagine

Televizorul LG 42LA860V are un panou de sticla care acopera intreg planul frontal. E drept, marginea de sticla genereaza unele reflexii in timpul zilei. Toate camerele de zi au particularitatile sale, in sensul in care acest televizor da randament si in functie de locul in care ati ales sa il instalati. Evitati, asadar, pe cat posibil sa il plasati vizavi de o fereastra larga, spre exemplu.

In comparatie cu alte modele ce se folosesc de tehnologia LED, LG 42LA860V ofera o calitate a imaginii SD foarte buna (1920 x 1080 pixeli, 16:9). Canalele TV la rezolutie SD nu sunt atat de atractive precum cele HD, ceea ce este cat se poate de firesc.

Calitatea imaginilor HD este una la inaltime, de asemenea. Prin urmare, televizorul LG 42LA860V este un bun performer atat pe partea de filme cat si fotbal sau sport, in general.

Caracteristici superioare de imagine: Dual Play, 3D Sound Zooming, Viewpoint Control 3D, Control Adancime 3D, Triple XD Engine, Resolution Upscaler, Smart Color Gradation, Dynamic Color Enhancer, Optimizare Contrast 24p, Real Cinema, Mod AV si Picture Wizard II.

Vezi aici un pret foarte bun pentru LG 42LA860V

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>